Activitat

COMPROMÍS I SERIETAT

En la construcció, tan important com la utilització dels millors materials i de la maquinària més especialitzada és comptar amb un equip de persones, el treball diari del qual sigui guiat per l’objecte comú de fer les coses bé, a temps i complint amb els compromisos adquirits amb la clientela.

Així mateix, comptem amb industrials altament professionals, disposats a esforçar-se i a satisfer les necessitats de tots els nostres clients.

Construccions Successors de A. Vives, SL hem aconseguit aquesta línia des de l’inici de la nostra activitat com a empresa, recollint una llarga experiència en la construcció i la rehabilitació d’obra pública (piscines, parcs, escoles, auditoris de música, cementiris, poliesportius, carrers, places…), obra civil (habitatges unifamiliars i plurifamiliars) i manteniment de fàbriques (manteniments industrials).

El principal objectiu de Construccions Successors de A. Vives, SL és continuar essent una empresa sòlida, reconeguda per la seva qualitat i preparada per a assumir tots els reptes de futur en el sector de la construcció.

 

EQUIP

A Construccions Successors de A. Vives, SL comptem amb un gran equip de persones en plantilla, un equip humà format per personal qualificat (intern i extern) i amb una gran experiència, que s’ha anat consolidant al llarg de tots aquests anys d’activitat i que per a l’empresa constitueix el seu principal actiu.